Αγαπητοί συνεργάτες,

Ως συν/να θα βρείτε υπόδειγμα ασφαλιστηρίου συμβολαίου σύμφωνα αριθμό πρωτ. Α3/οικ. 29114/3261/10-04-2019 εγκύκλιος (Α.Δ.Α.: 7ΧΜΔ465ΧΘΞ-Ξ8Ω) του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών.

Για την ασφάλιση των εκπαιδευτικών οχημάτων που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις απαιτείται η φωτογράφιση τους ως εξής:
1. Σύνολο φωτογραφιών 7
2. Πλάνα φωτογράφισης: Μια -1- περιμετρικά απο κάθε γωνία του οχήματος (απο απόσταση τουλάχιστον πέντε μέτρα απο το όχημα ανάλογα το μέγεθος του)
3. Μια -1- με τον αριθμό πλαισίου
4. Μια -1- με το ταμπλό του οχήματος
5. Μια -1- με την ενδειξη των χιλιομέτρων του οχήματος
Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν με e-mail στο production@empedos.gr ή στο νούμερο κινητής τηλεφωνίας 6977996162 μέσω ενός απο τα mobile app: viber/messanger/whatsup/telegram/skype απο το κινητό σας. Εφόσον επιλέξετε να μας στείλετε τις φωτογραφίες με e-mail παρακαλούμε να αναγράψετε το κινητό επικοινωνίας μας. Εφόσον σταλούν μέσω κάποιου mobile app, να μας γράψετε και το e-mail σας. Εφόσον ο στόλος των οχημάτων έχει καταγραφεί στο http://drivingschoolinsurance.gr δεν απαιτείται να σταλούν οι άδειες δίοτι το σύστημα μας φορτωνει αυτόματα αξία και λοιπά στοιχεία του οχήματος από ΥΣΑΕ και το κέντρο ελέγχου πληροφοριών του Υπουργείου Μεταφορών, με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας. Στη συνέχεια εκδίδεται ειδοποίητήριο πληρωμής ασφαλίστρων το οποίο θα πληρωνεται μέσω τραπεζών (web banking ή σε γκιςε με τον κωδικό πληρωμής του) απευθείας στην ασφαλιστική. Τέλος, το συμβόλαιο θα στέλνεται αυτοματοποιημένα στο e-mail σας και θα το βάζετε στον εκάστοτε φάκελο υποψήφιου μαθητή σας. Το γραφείο μας θα εκδίδει κατα κανόνα ασφαλιστήρια 3μηνης διάρκεια για ευνόητους λόγους. Έχει γίνει πρόβλεψη για πληρώμη μέσω άτοκων δόσεων. Όλες οι πληροφορίες για τους τρόπους εξόφλησης θα αναγράφονται επάνω στα ειδοποιητήρια.
Μπορείτε να καταχωρήσετε στο http://drivingschoolinsurance.gr τα στοιχεία της σχολής σας καθώς και των οχημάτων που ενδιαφέρεστε να ασφαλίσετε σύμφωνα με την επικοινωνία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και του Υπουργείου Μεταφορών προκειμένου τα οχήματα αυτα να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις. Στη συνέχεια θα επικοινωνούμε την ιδια ημέρα προσωπικά μαζί σας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.
Ευχαριστούμε.

ΕΜΠΕΔΟΣ Μ ΙΚΕ ΠΡΑΚΤ ΑΣΦΑΛ.
2108252929, 2108252970, 6977996162
www.empedos.gr
info@empedos.gr