Αναδημοσίευση από: www.eea.gr-gia-amesi-epanalitourgia-ton-scholon-odigon/

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής κ. Νίκο Γρέντζελο και το μέλος του ΔΣ του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, είχε συνάντηση εργασίας την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Αντικείμενο της συζήτησης η κατάθεση αιτήματος από το Ε.Ε.Α. για την άμεση επαναλειτουργία των Σχολών Οδήγησης, μεταφέροντας έτσι την απαίτηση των μελών του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Όπως εξήγησε η αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. στον κ. Σταμπουλίδη, η επανεκκίνηση της συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας μπορεί να γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και δεν γίνεται να καθυστερήσει άλλο, καθώς οι επαγγελματίες του κλάδου βλέπουν μπροστά τους τον κίνδυνο της ανεργίας.

Ο κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης δεσμεύθηκε να υποστηρίξει το αίτημα τους, αναφέροντας ότι στόχος είναι να επαναλειτουργήσουν οι Σχολές Οδήγησης από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξει το λιανεμπόριο.

Η αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. έθεσε στον Γ.Γ. Εμπορίου και το θέμα της λειτουργίας των Σχολών Οδηγών και τις Κυριακές, κάτι που είδε θετικά ο κ. Σταμπουλίδης.