Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης χαιρετίζει την συμμετοχή των συναδέλφων εκπαιδευτών στην κινητοποίηση της Πέμπτης 4/04/2019 και επισημαίνει για μια ακόμα φορά την ανάγκη συσπείρωσης των συναδέλφων στα πρωτοβάθμια σωματεία και στις ομοσπονδίες του κλάδου, ώστε μαζικά να παλέψουμε για να αναδείξουμε τον ουσιαστικό ρόλο των εκπαιδευτών οδήγησης στην Κοινωνία της Κυκλοφορίας και την Οδική Ασφάλεια

Οι εγγενείς αδυναμίες και η διαπλοκή που υπάρχει στην διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης, ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση, την οποία έχουμε καταγγείλει και καταγελούμε  συνεχώς, αβίαστα και ηχηρά.

Καλούμε τους συναδέλφους, τα συλλογικά όργανα του κλάδου, το Υπουργείο και τις Υπηρεσίες  να αγωνιστούν στην κατεύθυνση της διαφάνειας και της ανάδειξης του πραγματικού ρόλου του Εκπαιδευτή οδήγησης και της εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών αντάξια των αναγκών της Κοινωνίας της Κυκλοφορίας.

Στην συνάντηση της Δευτέρας θα ήμαστε εκεί, συμβάλλοντας όσο μπορούμε στην επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν. Το θετικό κλίμα που διαμόρφωσαν οι κινητοποιήσεις πρέπει να βρει τη συνέχειά του.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος: Να γίνουν οι εξετάσεις προσφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία και όχι τιμωρία η μέσο διαφθοράς!

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Άρης Ζωγράφος

Ο  Γ. Γραμματέας

Λευτέρης Μιχελάκης