Με εντυπωσιακή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Διαδικτυακή Συνάντηση-Ενημέρωση Σχολών Οδηγών-Εκπαιδευτών που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στις 24 Απριλίου. Οι εκατοντάδες συμμετέχοντες Εκπαιδευτές Οδηγών από όλη την Ελλάδα είχαν την μοναδική ευκαιρία, στις κρίσιμες ώρες που διανύει ο Κλάδος τους, να ακούσουν από τα χείλη των αρμοδίων τι συμβαίνει, τι έρχεται, τι θα περιμένουν για το μέλλον τους.

Την εκδήλωση, που συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος, τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιώργος Πατούλης, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ.Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής κα. Μαρία Κουρή, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών κ.Ηλίας Δόλγυρας, ο διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μαρίτσας Δημήτρης, ο Σύμβουλος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θανάσης Παναγόπουλος

Ο καθηγητής Υγιεινής και Ασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κ.Κωνσταντίνος Ντελέζος ενημέρωσε τους Εκπαιδευτές Οδηγών για τους τρόπους προστασίας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οδήγησης.

Ο φοροτεχνικός κ.Ηλίας Χατζηγεωργίου, συνεργάτης του ΕΕΑ, έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα της επικαιρότητας.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου χαιρέτησε την εκδήλωση και παρουσίασε συνοπτικά τις πολύπλευρες δράσεις του ΕΕΑ για την στήριξη των μελών του εν μέσω της πανδημίας. Παράλληλα έθεσε και διάφορα αιτήματα του ΕΕΑ προς τους εκπροσώπους της Πολιτείας.

Πηγή: https://www.eea.gr/ (Ανοίγει σε νέα σελίδα)